PowerPlate voor een optimale training

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de mensen niet van sporten houdt of er geen tijd voor vrijmaakt.
Trainen op de PowerPlate zorgt voor opbouw van de spiermassa en is belangrijk voor de bloedcirculatie.

Conventionele training maakt gebruik van massa. Bij PowerPlate wordt gebruik gemaakt van versnelling of acceleratie. PowerPlate genereert trillingen, die de spieren laten aanspannen door een reflex, waardoor ze intensief gestimuleerd worden. De houding op de Power Plate bepaalt welke spiergroepen je aanspant of traint.

De effecten van PowerPlate training zijn onder andere:

  • verhoging van het metabolisme
  • opbouwen van spierkracht
  • verbeteren van collageen en huidkwaliteit
  • vermindering van cellulitis
  • verbeterde bloedcirculatie

Om de resultaten van het eiwit dieet kracht bij te zetten, beveel ik je aan om:

  • Of 30 minuten per dag te bewegen
  • Of drie keer per week te sporten/fitnessen
  • Of twee keer 30 minuten op de PowerPlate te trainen

Wetenschappelijk onderzoek

De Obesitas studie, uitgevoerd door de faculteit Geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen, heeft uitgewezen dat diëten, in combinatie met PowerPlate, meer effect heeft op visceraal vet (vet in de buikholte), lichaamsgewicht en hip-to-waist-ratio dan alleen diëten en een dieet in combinatie met fitness.

Het toevoegen van acceleratie aan oefeningen zorgt voor een significant hoger zuurstofgebruik bij personen met overgewicht en obesitas. Daarnaast is deze efficiënte combinatie van acceleratietrainingen en dieet van groot belang om het risico op het metabool syndroom (de stofwisseling), een combinatie van een aantal factoren (hoge bloeddruk, suikerziekte en cholesterol) die het risico op hart- en vaatziekten verhoogt, drastisch te verlagen.

Trainen bij Elegance Chance for Life

Heb je interesse om te trainen met PowerPlate? Maak een afspraak voor een proefles! Trainingen kunnen ook in combinatie met het PS.food & lifestyle dieet waardoor de resultaten nog beter en sneller zijn.Trainen op de PowerPlate


PS.food & lifestyle dieet

top