Met Hypoxi je probleemzones in vorm brengen

Hypoxi methode van bodyshaping

HYPOXI is een unieke methode van bodyshaping, waar de natuurlijke principes van het metabolisme worden gebruikt om heel specifiek ongewenste vetophopingen af te bouwen. Voor de effectiviteit en duurzaamheid van de HYPOXI-Methode zorgen moderne trainingsapparaten en een integrale en persoonlijke benadering door je HYPOXI-Coach.

Het bijzondere van HYPOXI is dat gedurende de (zeer) gerichte behandeling van de probleemzones de lichaamsverhoudingen geharmoniseerd worden. Daarenboven vermindert HYPOXI duidelijk het onooglijk aanzien van cellulite en versterkt huid- en bindweefsel. Het resultaat: een strak en mooier huidbeeld. Met de HYPOXI-Methode bereik je de gestelde doelen snel en effectief.

Hoe lang duurt het vooraleer men het resultaat ziet?

Zelfs met korte trainingen kan je goede resultaten behalen. De training vraagt per bezoek 30 tot 50 minuten. Je traint gericht de lichaamszones die je wenst te veranderen. Je hebt in de regel tussen een en drie maanden nodig om je persoonlijke doelen te bereiken. De behandeling is uiteraard individueel op je maat afgestemd - daarvoor zorgt de gekwalificeerde HYPOXI - Coach Carla Claassen in onze studio.

Is de HYPOXI-Methode gezond?

ABSOLUUT WEL! De HYPOXI-Methode is gebaseerd op bewezen medische en trainingsmethoden die door HYPOXI. consequent verder ontwikkeld werden. Bij een HYPOXI Training wordt overbodig belastend lichaamsvet gericht afgebroken. Een gematigde lichaamsbeweging stimuleert de stofwisseling, versterkt en stroomlijnt het bindweefsel. Het resultaat? Een positieve algeheel lichaamsgevoel.

Kan er iets fout lopen bij de HYPOXI-Methode?

Bij Elegance Change for Life wordt je door Carla Claassen persoonlijk verzorgd. Deze past de HYPOXI-Methode individueel aan je behoeften aan en ziet constant toe op uitvoering, voortgang en het succes van de training. Bovendien ondersteunt je coach je bij het samenstellen van een evenwichtige voedingsplan.


Wie mag de HYPOXI-Methode niet toepassen?

Een eenvoudige vuistregel luidt: iedereen die een lichte fietstraining mag doen, kan ook de HYPOXI-Methode volgen. Mensen die last hebben van volgende symptomen mogen de HYPOXI-Training slechts doen na goedkeuring van een arts:

  • ernstige schade aan het vaatstelsel
  • acute aandoeningen van de bloedvaten
  • pathologische- en vaatziekten
  • botten- en spierenziekte

Verboden is de HYPOXI-Training:

  • tijdens de zwangerschap
  • bij infectie of ontsteking
  • bij algemene pijntoestanden


top