Lees hieronder de ervaringen van onze deelnemers

Dat PowerSlim, PowerPlate en Hypoxi tot een goed resultaat leiden, verneem je het beste van de deelnemers zelf. Wil je ook jouw ervaring delen? Dan nodig ik je uit om deze in het gastenboek te zetten. Wanneer je jouw verhaal hebt geschreven, neem dan de woorden en/of cijfers over van de plaatjes en klik vervolgens op versturen (submit). Jouw ervaring wordt dan meteen geplaatst op ons gastenboek. Carla Claassen voedingscoach

Alvast hartelijk dank voor je deelname en openheid.

Met vriendelijke groet,
Lifecoach/voedingscoach Carla Claassen.

Welkom op mijn gastenboek.

Plaats een berichtje via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
*
Website
* verplicht

Letti schreef op 26-12-2016 13:10 het volgende:
YES! 10 kg kwijt!
Ik ben de laatste jaren steeds zwaarder geworden. Ik hield mezelf voor de gek, want ik dacht dat het bij mijn leeftijd hoorde. Ik ben nu 57 jaar. Natuurlijk word je wat zwaarder in de loop van je leven, maar bij mij was het toch echt uit de hand gelopen. In een jaar 7 kilo aankomen, heeft niets te maken met mijn leeftijd, maar aan veel en verkeerd eten en bijna iedere dag één of twee glaasjes wijn "slobberen".
Natuurlijk lijnde ik wel eens. In mijn boekenkast staan allerlei dieetboeken. Van Montignac tot het Zandloperdieet en noem maar op. Ik hield dat meestal wel een tijd vol, maar viel daarna snel weer terug in mijn oude patroon.
Ik ben zo blij dat ik de stoute schoenen aangetrokken heb en naar Carla gegaan ben! Ik ben nu op de helft van het gewicht dat ik wil verliezen. Als me dat lukt, pardon, dat gaat me lukken, heb ik weer een gezond BMI. Even voor de duidelijkheid: ik ben op 15 oktober 2016 begonnen.
Wijn "slobberen" doe ik niet meer. Het enige dat nu slobbert zijn mijn KLEREN! Ik eet de Power Slim producten en lekker veel groenten. Ik voel me super fit en krijg veel complimentjes. Per kilo gewichtsverlies groeit mijn zelfvertrouwen. Behalve dat ik het fijn vind om gewicht te verliezen, geeft het me ook een kick dat ik het nu wel kan!
Ik zeg wel dat ik het kan, maar zonder Carla was het me niet gelukt hoor. Iedere week wegen, is net "die stok achter de deur" die ik nodig heb. We praten over voeding, maar ook over allerlei andere dingen. Ongemerkt geeft ze allerlei tips en praten we over van alles en nog wat.
Carla ik houd vol en op naar en gezond BMI

Desirée schreef op 15-11-2016 19:58 het volgende:
Even een tussentijds berichtje om aan te geven dat ik geweldig enthousiast ben over het verloop van mijn afslankproces bij Studio Elegance Change for Life in Oijen. Ik ben Desirée en samen met mijn vriendin Esther ben ik half oktober begonnen. We werken allebei in de zorg en wilden al langer een aantal kilo’s kwijt. Maar omdat we dat met verschillende andere diëten hadden geprobeerd en dat telkens mislukte, begonnen we wel een beetje te twijfelen of het ooit ging lukken. Op een feestje hoorden we bij toeval van iemand die al bij Carla van Studio Elegance was geweest en daar hele goede ervaringen had opgedaan. Zij had haar streefgewicht in een redelijk korte tijd bereikt èn was na de diverse fasen te hebben doorlopen nog steeds op haar goede gewicht. Zelfs na 2 jaar kan ze ten allen tijden bij Carla terecht voor gratis advies en wegen zo lang zij dat wilt. Ikzelf doe een combinatie van het koolhydraatarme dieet van Power Slim en Hypoxi, terwijl Esther Power Slim combineert met Power Plate tegen hele schappelijke prijzen.
Wij ervaren het nu zelf en het geeft een heel goed gevoel om met zo’n deskundige coach in goed vertrouwen aan een nieuwe fase in je leven te werken. De feestdagen naderen en ik weet nu al bijna zeker dat wij in ieder geval heel dicht bij ons streefgewicht zullen komen!

Ellie schreef op 07-11-2016 16:40 het volgende:
Ik ben al een tijdje bezig met het koolhydraatarm dieet van Power Slim in Studio Elegance Change for Life in Oijen. Van mijn zus, die al bij diverse studio’s allerlei soorten diëten had gevolgd, hoorde ik dat zij wèl resultaat had gehad (en nog steeds) bij Carla van Studio Elegance. Daarom ben ik bij haar begonnen; ik ben er achter gekomen dat niet alleen het dieet, maar vooral de inspirerende en prettige manier waarop zij mij begeleidt zulke goede resultaten geeft. Altijd heeft ze een luisterend oor en weet ze me op de moeilijke momenten weer te stimuleren. Ik ben nu al zo’n 15 kg kwijt en voel me prima en zie ik het weer zitten!

Ingeborg schreef op 19-03-2014 09:25 het volgende:
Ik ben gestart met het PowerSlim dieet op 31 januari 2014.
Het dieet bevalt mij heel goed. Je kunt veel verschillende
maaltijden eten, er zijn vele soorten ontbijt, brood en avondmaaltijden. Ik heb nog niet eerder zo'n heerlijk dieet gevolgd. In 1,5 maand tijd ben ik 8,5 kilo kwijt, ik kan dat zelf amper geloven.
Ik ben heel blij dat ik hiermee ben begonnen, het is niet goedkoop maar dat bespaar ik op de wekelijkse boodschappen.
Ik voel me veel beter, energieker en vrolijk.
Ingeborg

erna schepers bekkers schreef op 18-11-2013 15:08 het volgende:
ik heb in januari 2013 te horen gekregen dat ik suikerziekte had in september 2013 ben ik bij carla begonnen aan power slim, inmiddels is er nu 28 kilo af in 3 maanden mijn suikerziekte is helemaal weg en mijn bloeddruk is enorm naar beneden gegaan met het lijnen ben ik er nog niet maar dat gaat ook lukken, en met de hulp van carla en power slim lukt me dat ook

Desiree schreef op 28-06-2013 23:21 het volgende:
Ik ben eerst zelf begonnen met lijnen maar ik kon niet onder de 80 kg komen. Nadat mijn 2 zussen met Power Slim waren begonnen met goede resultaten, ben ik ook naar Carla gegaan. Toevallig kwam er een folder van haar in de brievenbus en ik ben meteen gestart met een startpakket en gratis kookboek! Met advies om mijn voedingspatroon aan te passen en met lekkere recepten uit het kookboek ben ik nu inmiddels 12 weken verder. Wat mezelf niet lukte is nu wel gelukt. Ik weeg nu 69 kg. Ik heb een keurig BMI en mijn vet-, water- en spierpercentages zijn ook prima. Want ook dat wordt allemaal keurig bijgehouden onder begeleiding van Carla. Ik kan straks "in shape" op vakantie. Power Slim: het werkt echt!!

Janna schreef op 08-03-2013 16:51 het volgende:
Enorm bedankt voor je begeleiding en succes bij mijn afslanken.
Ik ben 25 kg kwijtgeraakt op een prettige manier.
Jij bent een inspirerende coach, die op de moeilijke momenten toch iemand zó kan motiveren dat er ook resultaten komen.
Ook het op gewicht blijven gaat goed, omdat ik gebruik kan maken van jouw op mijn situatie afgestemde recepten en de tussendoortjes van PowerSlim.
Bovendien werken de balansdagen, nadat ik bijvoorbeeld uit eten ben geweest, ook prima waardoor ik goed op gewicht blijf en me fit voel.

Ik kan iedereen aanbevelen als je duurzaam en effectief wilt afvallen om naar Carla toe te gaan.
Nogmaals bedankt!

Danielle schreef op 06-03-2013 16:30 het volgende:
Hoi Carla
Ik ben nu vanaf 18 sept bij jou gekomen en heb wel in de kerstvakantie en met de carnaval even niet gelijnd en ben nu wel al 22 kg afgevallen. Ik vindt het allemaal goed vol te houden en nu wil ik nog een paar kg eraf en dan weer het gewone eetpatroon krijgen. Je hebt me super goed geholpen en hoop dat het nog even vol te houden met mij. Ik ben super trots op mezelf en krijg ook heel veel complimenten van veel mensen.

Carla Bedankt

Rachel schreef op 02-07-2011 18:30 het volgende:
Ik ben 22 jaar oud ondertussen, en voel mij zoals ik mij hoor te voelen: lekker in mijn vel en ik hoef me (niet meer) druk te maken om hoe ik er in de zomer uit zie. Voorheen was dit wel heel anders. Alhoewel ik voor mijn gevoel niets merkte van mijn oplopende gewicht, merkte ik wel veel aan mijn gedrag. Hiermee bedoel ik vooral mijn humeur en eet gedrag. Ik at flink wat pizza's, friet en hamburgers in een week weg, waardoor ik vaak humeurig werd (ook wanneer ik kleren moest passen die mij niet meer stonden door de overtollige kilo's) ik zat vast in een slecht eet- en leef patroon waar ik niet snel uit wist te komen. Ik riep al jaren "Dit is mijn laatste pizza en dan val ik af". Tot mijn moeder Carla ontdekte met haar gezonde wat wij noemen "dieet-lijn". Al is het niet echt een dieet, want voor ons gevoel eten wij gewoon heel de dag door iets, soms minder lekker, maar vaak wat wij heel erg waarderen (Zoals mijn omelet kaas). Sindsdien ben ik heel wat kilo's afgevallen, die er ook er echt af vlogen, maar niet meer bij zijn gekomen. Door mijn drukke schema op school kon ik mij 2 maanden totaal niet meer focussen op mijn dieet, waardoor ik mijn normaal eetpatroon heb aangehouden zonder haar producten en niets meer ben aangekomen! Wat je wel vaak hoort bij andere dieeëten zodra ermee stopt. Mijn 10 kilo zijn er af en blijven eraf, en daarvoor heb ik in de plaats een goed humeur en passende kleren gekregen!

Mijn moeder is nog steeds bezig (langer patroon dan ik heb) en heeft voor het eerst in 20 jaar haar oude gewicht weer bereikt! Iets wat ze al heel lang wou doen, maar door stress en omstandigheden kon dit niet. Ze had verschillende dieëten geprobeerd met verschillende dieëtisten, wat haar nooit zover had geholpen als dat Carla heeft gedaan!

Super bedankt Carla!!

Anneke schreef op 16-03-2011 15:56 het volgende:
Al geruime tijd zat ik niet lekker in mijn vel, en ik bleef maar hangen in een cirkeltje, morgen begin ik met lijnen, zei ik maar steeds tegen mij zelf. Via een advertentie ben ik bij Carla terecht gekomen. Ik weet nog dat ik dacht; als het bij niet bevalt, dan ben ik zo weg. Nu 2 maanden later kom ik nog steeds bij Carla en met een verbluffend resultaat, ik ben 10 kg afgevallen. Ook ik weet,
- uiteindelijk moet je het zelf doen -
Maar iemand zoals Carla die zo, enthousiast en gedreven is, die je altijd motiveert en stimuleert dan ga je vanzelf aan je eigen werken.
Deze manier van individueel ondersteunen geeft je een geweldig resultaat. Carla bedankt!

Brigitte schreef op 02-01-2011 21:32 het volgende:
Hoi Carla,

Wat een prachtige site!
Ik ga morgen starten en ik ga ervoor! Alle informatie en heerlijke recepten liggen klaar en ik kom vrijdag bewijzen dat de eerste (zware) week gelukt is.
Je uitleg was goed en helder & de power plate oefeningen slaan aan. De zadeltassen werden eindelijk minder!:)
Succes ermee & tot vrijdag!
Groetjes, Brigitte

marina vd wielen schreef op 26-11-2010 21:23 het volgende:

Ik wou graag een stukje schrijven over de resultaten die ik mede dankzij Carla met power slim heb bereikt .Toen ik wou afslanken was ik bij Carla de eerste die met power slim begon en zei bij voorbaat al dat het haar niet lukte om bij mij er de kilo`s eraf te krijgen.Ik had al van alles geprobeerd maar stond nooit sterk genoeg in mijn schoenen om het vol te houden.Nou bij Carla was dat geen probleem want ze sprak me 3x per week als ik kwam power plate moed in, en het was elke week wegen.je wilde dan niet dat ik geen reseltaat had want Carla gaat maar voor een ding en dat is reseltaat.
Maar dankzij haar gedrevenheid is het mij gelukt om in 3 maanden tijd 12 kg af te vallen. En ik ben er blij mee.
Nu is het alleen nog om het zo te houden maar dat houd Carla ook in de gaten.Ik ga nu 2x per week power platen en heb op maandag een balansdag of ik moet een zwaar weekend(wat eten betreft) achter de rug hebben dan ga ik een dag extra door om weer op mijn oude gewicht te zijn.
Wil je ook graag afvallen en is het je tot nu toe nog nooit gelukt dan kan ik je Carla van harte aanbevelen voor je dieet maar ook voor je persoonlijke traning.
Carla het ga je goed en succes met het uitbreiden van je onderneming.
groetjes Marina

jannie schreef op 25-11-2010 11:01 het volgende:
Ik ben in februari 2010 op advies van Carla begonnen met het power slim dieet. Mijn streven was om 10 kilo te verminderen.Terwijl het voorheen een ramp was om er enig gewicht af te krijgen ging het met power slim bijna moeiteloos. Nu in november ben ik bijna 22 kilo minder. Ik ga nu 1 maal per week naar Carla, dit om de vinger aan de pols te houden en gebruik te maken van de power plate. Maar eigenlijk vooral omdat je je altijd welkom voelt bij Carla. ze is altijd in voor een praatje en heeft altijd antwoord op je vragen.

Carla, was leuk om te zien en te horen van iedereen die op de openings receptie aanwezig waren, hoe gedreven jij aan je zaak werkt. En hoe betrokken je bij iedereen individueel bent.

groet, Jannie

Irene schreef op 22-11-2010 23:31 het volgende:
Hoi Carla,

Wat heb je ons weer verrast tijdens je openingsreceptie. Heerlijke hapjes en uiteraard helemaal afgestemd op ons sportievelingen en diëters.

Leuk ook van anderen te horen dat ze zulke goede resultaten bij je halen.

Ga zo door, want wij blijven bij je komen.

Groetjes en veel succes met je nieuwe stap!Powered by Argeweb