Alexandra Pelle, 33 jaar uit Gorinchem

PowerSlim ervaring Alexandra Pelle

Hoi, ik ben Alexandra, eigenaar van de mooiste bloemenzaak in Gorinchem 'Green Impulse'. Begin 2016 viel het me op dat ik last kreeg van mijn rug en knieën. Dat is niet handig in mijn bedrijf en ook niet fijn als je een jong gezin hebt, waarmee je graag wat onderneemt. De oorzaak was me ook duidelijk: ik was gewoon te zwaar.

Ik houd van het voorjaar en besloot in april ervoor te gaan en mijn gewicht naar beneden te brengen. Eind van die maand zat ik bij Willy van Loon van La Peau Satin in Leerdam aan tafel. Ze vertelde me hoe PowerSlim werkt en wat voor opties haar bedrijf nog meer had. Ik besloot om te gaan voor de combinatie van het leefstijlprogramma PowerSlim en spieren versterken in de PowerFit cabines.

Uit het feit dat je nu dit artikeltje lees mag je opmaken dat die combinatie is voor mij een gouden greep is gebleken. Het PowerSlim programma beviel me goed: ik vind de producten goed smaken. Doordat je 6x per dag 'moet' eten, ben je goed verzadigd. Honger heb ik niet gehad, hoogstens eens trek in iets anders.

In totaal ben ik 14 kilo afgevallen. Het ging niet heel erg snel, maar dat kwam omdat er wat obstakels waren op mijn weg naar een lager gewicht. Zo hadden we dit voorjaar vrij veel feesten, ik had het extra druk omdat één van mijn medewerkers ziek werd, de vakantieperiode heb ik het PowerSlimmen op een later pitje gezet en in de nazomer brak ik mijn teen. Hierdoor kon ik een poosje veel minder bewegen dan ik zou willen.

Maar samen met mijn coach focuste ik telkens opnieuw op mijn doel en dat heb ik inmiddels behaald. Mijn gewicht is al maanden stabiel en daar voel ik me heerlijk bij. Ik heb geen last meer van mijn rug en knieën en ga met een gezonde dosis energie naar mijn werk. Ik ben blij met de keuze voor PowerSlim en kan het anderen, die op een comfortabele manier willen afvallen, zeker aanraden.

PS ervaringen in het land

Bron: PS.food & lifestyle

top