Veelgestelde vragen over PowerSlim

Veelgestelde vragen over PowerSlim

"Is dat zo'n dieet met shakes?", "Wat kost het nou eigenlijk?", "Kan ik ook PowerSlimmen zonder coach?". Een kleine greep uit alle vragen die we geregeld voorbij horen komen.
Het leek ons een mooi moment om al deze vragen eens te bundelen en jou hopelijk antwoord te geven op de vragen die je misschien hebt!

Wat houdt PowerSlim precies in?

PowerSlim is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen voedingscoach. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Je hebt ongeveer 6 eetmomenten per dag met lekkere producten die heel erg op gangbare voedingsmiddelen lijken. Zoals crackers, brood, muesli, pasta, wraps en diverse tussendoortjes. Het PowerSlim programma is opgedeeld in drie fases, waarbij je in de eerste fase 5 of 6 keer per dag de producten van PowerSlim neemt, aangevuld met groenten, vlees, vis en o.a. zuivel. Vanaf de tweede fase bouw je het aantal PowerSlim producten langzaam af en vervang je deze door voedingsmiddelen uit de supermarkt. In de derde fase leer je hoe je gezonde eetpatroon zelfstandig kunt voortzetten en je doel ook op de lange termijn vast kunt houden.

Mag je bij PowerSlim alleen shakes?

Nee, we hebben juist een groot assortiment van zo'n 140 producten. Zo zit er voor ieder wat wils tussen! Denk bijvoorbeeld aan een PowerSlim croissantje, toast, granola (in de smaken aardbei cashew en mango pecan), noodles, diverse repen, en aantal heerlijke snacks zoals de melkchocolade chunk, het frambozencakje of paprikachips. Voor alle producten neem hier eens een kijkje.

We vinden het belangrijk dat je een zo normaal mogelijk eetpatroon aanleert waarbij je ook voldoende calorieën binnenkrijgt. Te weinig calorieën en eiwitten, zoals bij een crashdieet het geval is, leidt tot de afbraak van spiermassa waardoor je metabolisme vertraagt en na het dieet het jojo-effect optreedt.

Moet ik honger lijden?

Nee. Tijdens het PowerSlim programma eet je ongeveer om de 2,5 uur en heb je zes eetmomenten op een dag. Doordat je veel eiwitten binnen krijgt ben je lang verzadigd en houd je het makkelijk vol tot je volgende eetmoment.

Tevens raak je door minder koolhydraten te eten in ketose (vetverbranding). Doordat je niet veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, zijn er minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor neemt je hongergevoel en trek in zoetigheid ook af.

Moet ik voor mezelf apart koken?

Dat kan, maar hoeft zeker niet. We vinden het belangrijk dat je normaal kunt blijven eten. Het moet natuurlijk wel leuk én makkelijk blijven. Zo kun je bijvoorbeeld 's avonds kiezen voor vlees of vis met groenten en hier voor de rest van het gezin eventueel nog een koolhydraatbron bij serveren, zoals rijst of pasta. Je kunt ook de koolhydraten vervangen door een PowerSlim product. Bijvoorbeeld de wrap, aardappelpuree, penne of sojarijst van PowerSlim. Extra handig is dat je de zakjes rijst en pasta gewoon in het zakje mee kunt koken met de rijst/pasta van de rest van het gezin. Bekijk op onze receptenpagina lekkere ideeën voor een koolhydraatarme maaltijd samen met het gezin.

Wat kost het PowerSlim programma?

Dit is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Je betaalt ongeveer €90 per week aan PowerSlim producten. Dit is inclusief de persoonlijke begeleiding van jouw coach. Het grootste deel van de producten die je koopt vervangen de producten die je normaal gesproken in de supermarkt koopt.

Kan ik ook PowerSlimmen zonder coach?

Nee, dit is niet mogelijk. De persoonlijke begeleiding van een coach is een onmisbaar onderdeel binnen het PowerSlim programma. We vinden het belangrijk dat er iemand is met wie je wekelijks een afspraak hebt, die met jou mee kijkt naar jouw situatie, die je tips geeft en motiveert. We weten dat PowerSlimmers ontzettend veel baat hebben bij de hulp van een coach. Weet je niet zeker of de hulp van een coach iets voor jou is? Probeer het eens zouden we zeggen, Dus maak gerust een vrijblijvende afspraak met Carla Claassen en vraag naar de mogelijkheden.

Nadat ik gestopt ben met PowerSlim kom ik zeker weer aan?

Dat is nou precies niet de bedoeling! We vinden het heel belangrijk dat we jou een gezond en normaal eetpatroon aanleren dat je kunt blijven volhouden. PowerSlim noemen we dan ook geen dieet maar een levensstijl. Doordat je zes keer op een dag onze uitgebalanceerde producten neemt krijg je voldoende eiwitten binnen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam geen spieren gaat verbranden en dat je metabolisme hoog blijft.

Ook nadat je gestopt bent met het PowerSlim programma is het van belang dat je gezond, koolhydraatarm en eiwitrijk blijft eten. Het is immers zonde als je weer terugvalt in oude gewoontes. Om die reden blijft een PowerSlim coach na het behalen van je doel, nog een jaar lang voor je klaar staan! Je hebt niet meer iedere week een afspraak, maar iedere maand. Juist die stok achter de deur is zo belangrijk. Een maandelijkse "controle" of je nog op de goede weg zit, om je vragen en moeilijkheden te bespreken en misschien wel wat extra motivatie te krijgen. Je kunt het!

Terug naar bron "Weetjes"

Bron: PS.food & lifestyle