Tips van PowerSlimmers

PowerSlim

Tips van PowerSlimmers

Een tijdje terug vroegen we via social media naar tips van PowerSlimmers. Het is immers altijd leuk om te geïnspireerd te worden door de lekkere tips en ideeën van mede-PowerSlimmers.

Dubbelvla - Tip van Alice

Maak een lekkere dubbelvla van de vanille en chocolade pudding ready to go. Neem een helft van de vanille pudding en een helft chocolade pudding. Zo heb je twee lekkere porties dubbelvla. Eet ze wel twee opeenvolgende dagen.

Kruidenmix voor marinade – Tip van Anke

Maak zelf een lekkere mix van diverse kruiden om een marinade voor kip te maken. "Je zult verstelt staan van wat voor lekkere marinades je zelf kunt maken."

Bekijk hier bijvoorbeeld het recept voor Pittige kip curry

Pittige kip curry

Download recept "Pittige kip curry" hier (Pdf)

Of een wrap met Gyros kruiden.

Gyros kruiden

Download recept "Gyros kruiden" hier (Pdf)

Maak er een feestje van! – Tip van Anke

Maak van je bord een feestje. Als je je bord mooi opmaakt ziet je eten er een stuk smakelijker uit en kun je er meer van genieten. Denk bijvoorbeeld aan verse kruiden ter garnering.

Verdeel in kleine stukjes – Tip van Greetje en Esther

Door een PowerSlim product in kleine stukjes te snijden heb je heel veel 'mini-verwenmomentjes' waar je van kunt genieten. Greetje: "Snijd een PowerSlim reep in 10 stukjes. Dan is het net alsof je 10 paaseitjes mag opeten." Esther: "Ik snijd ook de ontbijtkoek en frambozencake in kleinere stukjes. Zo doe je er langer mee en kun je er langer van genieten."

Bereid de week voor - Tip van Marloes

Vul zeven zakjes of PowerSlim doosjes met producten voor iedere dag van de week. Zo heb je voorbereid wat je die dag gaat eten en hoef je 's ochtends alleen je zakje mee te nemen naar het werk. Eventueel met nog wat kwark en beleg. Door vooruit te plannen ben je goed voorbereid en kom je niet voor verrassingen te staan.

Variatietips met de PowerSlim producten – Tips van Saskia

- De aardappelpuree van PowerSlim kun je ook mee roerbakken in plaats van opwarmen in de magnetron. Lekker recept: bak bijvoorbeeld runderreepjes met een beetje Kikkoman sojasaus. Bak rauwe andijvie mee en zet wanneer dit begint te slinken het vuur wat lager. Meng het zakje aardappelpuree met water en voeg toe aan de runderreepjes en andijvie. Zet het vuur wat hoger en blijf goed roeren. Je kan de aardappelpuree ook even laten bakken, dan krijg je een lekker korstje. Dit kun je ook doen met hamblokjes, zuurkool en pittige mosterd. "De puree is op deze manier veel lekkerder!"

- Voeg aan de warme chocoladedrank een kop koffie toe. "Lekker en ik vind dat de drank op deze manier ook meer vullend is."

- Maak een lekker softijsje van bijvoorbeeld de smoothie aardbei banaan of aardbei framboos. Bereid de smoothie zoals vermeld staat op de verpakking. Doe vervolgens een boterhamzakje in een grote mok en schenk daar je smoothie in. Zet deze 1-1,5 uur in de vriezer. Haal deze er dan uit en doe de inhoud van het zakje in een keukenmachine. Mix het en doe het terug in een boterhamzakje in een mok en zet weer voor 1-1,5 uur in de vriezer. Mix hierna nog een keer in de keukenmachine en je hebt een heerlijk luchtig softijs-achtig ijsje. Het vult enorm! Dit kan natuurlijk ook met andere drankjes.

- Lemon cheesecake
Maak een lekkere bodem van verkruimelde ontbijtkoek gemengd met gesmolten boter of een beetje kwark. Vul hiermee de bodem van een klein taartvormpje. Laat 2 blaadjes gelatine weken in koud water. Shake de citroen cheesecake. Haal de gelatineblaadjes uit het water, knijp ze uit en leg ze in een pannetje met een eetlepel heet water zodat de blaadjes oplossen. Roer de gelatine door de cheesecake en giet dit mengsel op de bodem van de ontbijtkoek. Zet in de koelkast en laat even opstijven. Je hebt dan een heerlijk taartje om bijvoorbeeld mee te nemen naar een verjaardag. Zo kun je toch meedoen met de rest. Houd je niet van de citroen cheesecake dan kun je natuurlijk ook een andere smaak gebruiken of voor biscuit als bodem kiezen.

Bedankt voor jullie tips!

Terug naar bron "Weetjes"

Bron: PS.food & lifestyle