Thuis in het nieuws

Hieronder het artikel geplaatst in de regiokrant Thuis in het nieuws
Datum plaatsing: 30 november 2010


genieten in de prachtige omgeving

Afslank- en bewegingsformule van Carla Claassen
Studio Elegance Change for Life in Oijen

Buiten is het werkelijk genieten in de prachtige omgeving. Je waant je in rustiek betoverend landschap waar de gekleurde herfstbladeren de overhand hebben op het groene gazon en de beplanting. Twee schapen komen voorzichtig kijken en tonen met hun aanwezigheid de rust aan, die het geheel waarborgt. We zijn te gast voor een gesprek met Carla Claassen in haar nieuwe knusse salon, waar we tevens van het mooie uitzicht genieten, gelegen aan de Hamstrastraat 2 in Oijen.

De ontvangst is als vanouds, hartelijk en bijzonder gastvrij. Al tijdens het serveren van het heerlijke kopje koffie steekt Carla enthousiast van wal. "Precies een jaar ben ik nu op deze locatie bezig. Ik ben begonnen met het afslankprogramma PowerSlim. Snel, doeltreffend en vooral gezond afslanken", zegt ze. "In vier weken, onder begeleiding en met het juiste professionele advies, gegarandeerd 6 tot 9 kilo afvallen, dat is het unieke van het programma", aldus Carla.

Het programma is gebaseerd op een eiwitten dieet. Een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, dat snel resultaat geeft, zonder hongergevoel. En de resultaten mogen er zijn, tal van tevreden afslank klanten behoren inmiddels tot de vaste klantenkring van Elegance Change for Life. Het programma begint altijd met een intakegesprek. Er wordt een dossier aangemaakt waarin de medische gegevens, eetpatroon, het huidige startgewicht en de persoonlijke gegevens worden vastgelegd.Carla Claassen in de studioDoor het bijzonder grote assortiment van PowerSlim producten zijn er vele variaties mogelijk voor een aangename en smakelijke maaltijd. Het startpakket, voor de eerste week, bestaat dan ook uit een keur aan smaken en mogelijkheden. Ook bedoeld om je smaakvoorkeur enigszins te bepalen voor de vervolgweken.

Natuurlijk krijgt de klant tijdens het gehele proces de nodige ondersteuning. Per week is er de weegsessie, altijd spannend of het resultaat ook werkelijk zichtbaar is. Tijdens dat bezoek aan de salon worden meteen de eventuele probleempjes besproken. Zit u op schema, keuze van de maaltijden, en wanneer er probleempjes zijn wordt er in overleg naar een oplossing gezocht."Deze begeleiding is nodig ter ondersteuning van de proces. En op elk moment van de dag kan de klant gewoon om telefonische ondersteuning vragen", aldus Carla.

Ter completering van het gehele proces zijn er in de salon inmiddels een tweetal nieuwe apparaten geplaatst. Een PowerPlate apparaat en een Hypoxitrainer. De PowerPlate geeft o.a. trillingen die als energie worden overgedragen op uw lichaam.PowerPlate apparaat In combinatie met het afslankdieet een zeer welkome aanvulling. De machine biedt, zeker in combinatie met het dieet, effecten in uw vet reductie. De hypoxitrainer is een vernuftig apparaat dat de voordelen combineert van een lichte fietsende beweging en vacuümbehandeling.Hypoxi voor een vacuümbehandeling Samen met het voedingsadvies, en de wisseling tussen vacuüm en beluchting, resulteert dit in een natuurlijk en zeer effectief resultaat betreffende uw afslankproces.

Een compleet en effectief programma. Beter en doeltreffender kunnen we het niet omschrijven. Iedereen heeft wel eens een poging ondernomen, met wandelen, hardlopen of jezelf te buiten gaan met diverse afslankapparaten die gouden bergen beloven. Daarbij komt het feit dat wanneer je een resultaat hebt geboekt, daarna de kilootjes weer snel terugkomen. Alle inspanningen ten spijt. Met PowerSlim houdt u het behaalde resultaat zonder problemen op peil.

Zaterdag 20 november jl. hebben vele belangstellenden een bezoekje gebracht aan de salon ter gelegenheid van de vernieuwing en het 1- jarig bestaan. Carla; "Een heerlijk druk dagje met vele bekende gezichten maar ook diverse nieuwe potentiële klanten waar ik mee heb kunnen kennismaken". Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die misschien ook voor u van toepassing zouden kunnen zijn? Een telefoontje is voldoende voor het maken van een afspraak. Gewoon doen, nu.

Elegance Change for Life, Hamstrastraat 2 te Oijen. Telefoon 06–8114-3812

Je kunt dit krantenartikel ook vinden op www.Thuis in het nieuws
Regiokrant Thuis in het nieuws
Datum plaatsing: 30 november 2010

Terug naar bron "Weetjes"