Populairste recepten 2018

PowerSlim

Populairste recepten 2018

Iedere keer proberen we weer lekkere recepten te bedenken die passen in het PowerSlim programma en bij zoveel mogelijk mensen in de smaak vallen. Maar wat zijn nou de lekkerste? We maakten een lijstje van de populairste recepten in 2018. Welke is jouw favoriet?

1. Spinazie courgette pannenkoekjes

Fase 1

Spinazie courgette

Lekkere pannenkoekjes met groente er in verwerkt! Pannenkoekjes van spinazie en courgette en een dipsausje van magere kwark, knoflook en komkommer. Zeker weten dat deze ook bij de rest van het gezin in de smaak vallen! Download recept "Spinazie courgette" hier (Pdf)

2. Quiche met spinazie en zalm

Fase 1

Quiche spinazie zalm

Wist je dat je met de kaaskoekjes van PowerSlim ook een lekkere quichebodem kunt maken? Ga bijvoorbeeld eens voor deze variant met spinazie, roomkaas light en zalm. Download recept "Quiche met spinazie" hier (Pdf)

3. Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas

Fase 1

Fusilli spinazie

Een lekkere vegetarische pasta, toegestaan in de eerste fase van het PowerSlim programma! Download recept "Fusilli met spinazie" hier (Pdf)

4. Cheesecake framboos

Fase 2A

Cheesecake framboos

Soms heb je gewoon zin in iets zoets. Verwen jezelf eens met een heerlijk stukje taart, maar dan een verantwoorde variant. Maak een lekkere cheesecake van het PowerSlim dessert framboos cheesecake en de boter vanille biscuitjes als bodem. Download recept "Cheesecake framboos" hier (Pdf)

5. Roerbakkip met broccoli en champignons

Fase 1

Roerbakkip broccoli

Een simpele, maar daarom niet minder lekkere avondmaaltijd. Geroerbakte kip met broccoli, champignons, rode ui en rode peper. Op smaak gebracht met o.a. een teentje knoflook en sojasaus. Download recept "Roerbakkip met broccoli" hier (Pdf)

6. Omelet met courgette en champignons

Fase 1

Omelet courgette

Soms heb je gewoon even geen zin om te koken. Deze omelet met courgette en champignons zet je binnen 5 minuten op tafel. Lekker als lunch of diner! Download recept "Omelet met courgette" hier (Pdf)

7. Runderstoofpotje

Fase 1

Runderstoofpotje

Lekker tijdens de koude, winterse dagen. Een stoofpotje van runderlapjes en champignons, op smaak gebracht met de ontbijtkoek van PowerSlim. Lekker met een fris-zure komkommersalade! Download recept "Runderstoofpotje" hier (Pdf)

8. Frittata met broccoli en champignons

Fase 1

Frittata broccoli

Een recept dat ook bij de recept van de familie vaak in de smaak valt, frittata met broccoli, champignons, ui en kruidenkaas. Download recept "Frittata broccoli" hier (Pdf)

9. Zuurkoolschotel met bloemkoolpuree en champignons

Fase 2A

Zuurkoolschotel

Een lekkere schotel boordevol groente, met rundertartaar en geraspte kaas. Download recept "Zuurkoolschotel bloemkoolpuree" hier (Pdf)

10. Maaltijdsoep tomaat

Fase 2C

Maaltijdsoep tomaat

Maak een heerlijke pan soep, en je kunt er nog dagen van genieten! Vries porties in of bewaar ze in de koelkast en je hebt een lekkere lunch of vlugge maaltijd op de dagen dat je geen tijd hebt om te koken. Download recept "Maaltijdsoep tomaat" hier (Pdf)

Terug naar nieuws

Bron: PS.food & lifestyle