De populairste aspergerecepten van PowerSlim

PowerSlim

7 aspergerecepten

Het witte goud. We kijken er allemaal naar uit zodra ze weer op de markt komen. We kennen allemaal de klassieker met ham en ei, maar wat zijn nou de populairste, koolhydraatarme aspergerecepten op onze website? En we kunnen je alvast verklappen, een klassieker is niet voor niets een klassieker en die verovert maar al te graag nummer 1.

Naast dat asperges gewoonweg heel lekker zijn bevatten ze ook tal van gezonde voordelen, namelijk:

1. Asperges bevatten het spoorelement mangaan, dat je lichaam helpt om SOD (superoxide dismutase) aan te maken. SOD speelt een rol in de productie van energie in je lichaam. Boost je energie dus door asperges op het menu te zetten.

2. De zwavel in asperges zorgen ervoor dat je huid gaat stralen!

3. Asperges bevatten inuline wat een prebioticum is. Dit wil zeggen dat het voeding voor je darmbacteri├źn is, hierdoor kun jij jouw eten beter verteren en dat draagt bij aan een betere stoelgang.

4. Asperges werken vochtafdrijvend vanwege het aminozuur asparagine en de mineralen die het bevat. Handig als je met het warme weer of tijdens je menstruatie wat meer vocht vasthoudt!

Asperges met ham en ei

Fase 1

Asperges met ham en ei

De klassieker. Simpel en lekker. Witte asperges met gesmolten roomboter, plakjes ham en gekookt eitje en wat verse kruiden. Genieten maar! Download recept "Asperges met ham en ei" hier (Pdf)

Omelet met asperges en tomaten

Fase 1

Omelet met asperges en tomaten

Een omelet is altijd een goed idee. Als lunch of diner, warm of koud mee te nemen naar je werk. Lekker met groene asperges, tomaten en verse kruiden. Download recept "Omelet met asperges en tomaten" hier (Pdf)

Vispakketje met groene asperges

Fase 1

Vispakketje met groene asperges

Soms heb je gewoonweg geen zin om te koken, maar je wilt wel graag een gezonde maaltijd. Ga dan voor een vispakketje. Leg alle groenten en een stukje vis in een stukje bakpapier of aluminiumfolie en het enige wat je hoeft te doen is wachten! Download recept "Vispakketje met groene asperges" hier (Pdf)

Rijstrisotto met asperges en champignons

Fase 1

Rijstrisotto met asperges en champignons

Een lekker vegetarisch gerecht boordevol groenten. Vanaf fase 2 lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas! Download recept "Rijstrisotto met asperges en champignons" hier (Pdf)

Egg benedict met zalm, asperges en hollandaisesaus

Fase 1

Egg benedict met zalm, asperges en hollandaisesaus

Jezelf in het weekend verwennen met een heerlijke lunch doe je met een gepocheerd eitje, zalm en gegrilde groene asperges. Download recept "Egg benedict met zalm, asperges en hollandaisesaus" hier (Pdf)

Asperges met gebakken zalm

Fase 1

Asperges met gebakken zalm

Zalm en asperges zijn een uitstekende combinatie. Zowel verse zalm, gerookte zalm als gebakken zalm met groene of witte asperges. Je zit altijd goed! Lekker in een salade, of houd het simpel zoals in dit gerecht. Download recept "Asperges met gebakken zalm" hier (Pdf)

Kruidige kip met citroen en groene asperges

Fase 1

Kruidige kip met citroen en groene asperges

Een lekkere kipfilet uit de oven, op smaak gebracht met o.a. chilipoeder, paprikapoeder, rozemarijn en citroen. Geserveerd met asperges en een gemengde salade. Download recept "Kruidige kip met citroen en groene asperges" hier (Pdf)

Aspergesoep met hamreepjes

Fase 2a

Aspergesoep met hamreepjes

In de zomer minder zin in een warme maaltijdsoep? Zeker weten dat deze aspergesoep wel goed in de smaak valt. Download recept "Aspergesoep met hamreepjes" hier (Pdf)

Toast met ham kaasaperges

Fase 2a

Toast met ham kaasaperges

Een heerlijke lunch en zo krijg je met gemak je portie groente binnen! Download recept "Toast met ham kaasaperges" hier (Pdf)

Romige spaghetti met gegrilde asperges en basilicumolie

Fase 3a

Romige spaghetti met gegrilde asperges en basilicumolie

De spaghetti van PowerSlim Balance met groene asperges, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en zelfgemaakte basilicumolie. Een echte aanrader! Download recept "Romige spaghetti met gegrilde asperges en basilicumolie" hier (Pdf)

Eet smakelijk

Terug naar bron "Weetjes"

Bron: PS.food & lifestyle