8x Warme soepen

PS.food & lifestyle

8x Warme soepen

Heerlijk, om met dit weer te genieten van een lekkere kop soep. En een ideale maaltijd! Je bereidt gemakkelijk in één keer een grote pan waar je meerdere keren van kan doen. Bijvoorbeeld als lunch, bijgerecht of avondmaaltijd. En je hebt meteen je portie groente binnen!

Tomaten of champignonsoep is natuurlijk heerlijk, maar misschien heb je een keer zin in wat anders.

1. Spruitencrèmesoep

Fase 1

Spruiten cremesoep

Heb je nog wat spruitjes over? Maak er eens een lekkere soep van! Deze soep is een bijgerecht, dus zorg er voor dat je nog een portie eiwit neemt. Bijvoorbeeld door reepjes gerookte kipfilet toe te voegen aan je soep, of eet er de lekkere bruschetta's of grissini oregano van PS.food & lifestyle bij. Download recept "Spruiten cremesoep" hier (Pdf)

2. Vietnamese noodlesoep

Fase 1

Vietnamese noodlesoep

De noodles van PS.food & lifestyle zijn ook heerlijk in een kop soep! Die maak je gemakkelijk zelf met wat bouillon, groenten en eventueel 40-50g vlees of vis. Zo heb je een heerlijke maaltijdsoep, zoals deze oosterse soep. Download recept "Vietnamese noodlesoep" hier (Pdf)

3. Bloemkoolsoep met kurkuma

Fase 1

Bloemkoolsoep

Een lekkere soep van bloemkool. De kurkuma geeft de soepje een lekkere smaak en is daarnaast een kruid met een ontstekingsremmende werking.
Deze soep is een bijgerecht. De maaltijd maak je compleet met jouw favoriete PS.food & lifestyle product of 40-50 g vlees of vis. Download recept "Bloemkoolsoep" hier (Pdf)

4. Italiaanse paprikasoep

Fase 2A

Italiaanse paprikasoep

Heb je een paprika over? Maak er een lekkere soep van met wat ui, knoflook en bouillon zet je in een handomdraai een lekker soepje op tafel! De PS.food & lifestyle grissini oregano past perfect bij deze soep en op deze manier maak je er een complete maaltijd van. Download recept "Italiaanse paprikasoep" hier (Pdf)

5. Thaise currysoep met garnalen

Fase 1

Thaise currysoep

Een populair recept, deze Thaise currysoep met garnalen. In enkele minuten een vullende maaltijd op tafel. Genieten maar! Download recept "Thaise currysoep" hier (Pdf)

6. Venkelsoep met zalm

Fase 1

Venkelsoep met zalm

Heb je ooit soep gemaakt van venkel? Probeer het eens en wie weet heb jij weer een nieuwe favoriet die je aan je lijstje toe kunt voegen. De zalm en venkel zijn een uitstekende combinatie! Download recept "Venkelsoep met zalm" hier (Pdf)

7. Romige pompoensoep

Fase 2C

Romige pompoensoep

Romig én pittig. Deze pompoensoep is lekker tijdens de koude wintermaanden. Toegestaan vanaf fase 2c. Maak je maaltijd compleet met bijvoorbeeld een stukje vis. Download recept "Romige pompoensoep" hier (Pdf)

8. Pittige courgettesoep

Fase 1

Pittige courgettesoep

Een smaak die velen kunnen waarderen is die van de courgette. De soep wordt lekker pittig door het toevoegen van de rode peper. Houd je niet zo van pittig? Dan kun je de rode peper ook gewoon weglaten. Kortom: een lekker soepje voor iedereen! Lekker met gerookte zalmsnippers om de maaltijd compleet te maken. Download recept "Pittige courgettesoep" hier (Pdf)

Terug naar nieuws

Bron: PS.food & lifestyle