60 kilo afgevallen!!

Erna 60 kilo afgevallen!

Na 44 weken en groot doorzettingsvermogen heeft Erna Schepers haar streefgewicht bereikt. Ze houdt inmiddels alweer een aantal weken haar gewicht keurig op peil en dat zonder moeite of verveling. Uiteraard blijft ze onder controle bij Elegance Change for Life. Haar gezondheid laat nu ook niets meer te wensen over. Ook kan ze nu kleding kopen die ze echt leuk vindt.

Erna, bedankt voor jouw grote inzet en vertrouwen in mij.

Verbluffend resultaat

In augustus 2013 kwam Erna bij mij in de Studio Elegance Change for Life voor een intake gesprek. Zij wil graag haar verhaal met jullie delen.

Mijn naam is Erna Schepers en ben 44 jaar. In januari 2013 kreeg ik te horen dat ik een te hoge bloeddruk, een te hoog cholesterol had en diabetisch was geworden. Het betekende voor mij dat ik medicijnen moest gaan slikken.

Mijn gewicht van 134,5 kg was hier o.a. de oorzaak van. Hier schrok ik zo van dat ik op internet ben gaan zoeken naar iemand die mij kon helpen bij het afvallen. Dat was noodzakelijk. Ik vond, Carla Claassen van Studio Elegance Change for Life uit Oijen. Ik belde haar op en maakte meteen een afspraak voor een gratis intake gesprek. Carla vertelde mij dat ze met het PS.food & lifestyle dieet werkt en was ervan overtuigd dat zij mij kon helpen.

De meeste producten van PS.food & lifestyle vond ik erg lekker en er is keuze genoeg. Het is niet altijd gemakkelijk geweest maar Carla hielp mij erdoor heen met haar intensieve begeleiding en enthousiasme.

Nu ben ik 30 weken verder en 51 kg afgevallen.

In oktober 2013 mocht ik stoppen met de medicijnen voor de suikerziekte en in februari 2014 hoefde ik ook de bloeddruktabletten niet meer in te nemen. Mijn behandelende artsen zijn dik tevreden.

Ik blijf natuurlijk wel onder controle zowel bij Carla als bij mijn arts. Ik ben super trots op mezelf, heb weer zelfvertrouwen en voel me fit. Binnenkort ga ik een nieuwe zomergarderobe aanschaffen. Samen met de personal shopper, die Carla ook is van Mode-adviesbureau Elegance.

Terug naar bron "Weetjes"

Bron: PS.food & lifestyle